365 foton 2022, Katter

Hon och han

Både Molly och Milo älskar mina blommor. Jag får passa på så att dom inte äter på tulpanerna. Denna gång har blommorna faktiskt stått i två dagar. Det är nog rekord. Molly brukar nämligen lägga sig ovanpå blommorna så att alla bryts. För ett tag sedan köpte jag jättevackra rosor och trodde att dom skulle få vara i fred men pyttsan. När jag kom ut i köket nästa gång var alla brutna och Molly låg ovanpå. Man får väl vara glad för att dom inte lyckats välta vasen iallafall.

Bild 98 av 365 – 114 Hon och han

3 reaktioner till “Hon och han”

    1. Tack, ja dom är jättefina. Än så länge har dom inte förstört några prydnadssaker men min blommor har det inte lätt. Speciellt inte blommor i vas, där lägger dom sig ovanpå blommorna och vasen. Sen är alla stjälkar brutna 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s