365 foton 2022

Gullviva

Jag har lite otur när jag ska fota blommor. Såg för en – två veckor sedan att någon hade varit på Brösarps backar och fotat gullvivor. Jag bor ca 10 mil därifrån så det blir inte att jag bara tar bilen och åker dit på en gång. I helgen blev jag iallafall färdig för att åka dit och när jag kom fram så fanns det mycket riktigt massor av gullvivor men dom hade alla blommat över *suck*. Så nu fick det bli en bild på en överblommad gullviva.

Bild 156 av 365 – 103 Gullvivor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s