365 foton 2022

I världsarvsmiljö

Grimeton är en småort i Grimetons socken i Varbergs kommun, Hallands län. Orten är känd för världsarvet Radiostationen i Grimeton, långvågssändaren som invigdes av Gustaf V den 2 juli 1925. Grimetons kyrkby med Grimetons kyrka ligger en kilometer sydost om Grimeton och klassades 1995 som en separat småort.

När vi var där så var det otroligt dimmigt, det var svårt att se masterna. Jag fotade lite av varje och när vi sen kom hem upptäckte jag att jag hade glömt att ta foto på huvudbyggnaden!! Så jag får visa några av bilderna som jag faktiskt tog.

Bild 81 av 365 – 127 I världsarvsmiljö

En reaktion till “I världsarvsmiljö”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s